Utställning avslutad


Min utställning på formargruppen är nu avslutad. Jag är glad över resultatet och inte minst webb-katalogen har spridit sig på ett spännande vis. Designbloggen theOEN är en av flera som uppmärksammat arbetet och jag vill passa på att ge alla som har besökt utställningen eller laddat ner katalogen ett stort tack; ert intresse betyder mycket och utan er hade det inte heller blivit en utställning.


Medan utställningen pågick hade jag en intensiv tid. Som jag nämnt tidigare brände jag den stora vedugnen i Leksand och efter att ha packat ur den ser jag att den var mycket givmild. En del kommer ni få se här framöver men flertalet av pjäserna är redan undantagna till min utställning till våren. Förutom detta var jag inbjuden att åka till keramiksymposiet Scanceram 2012. Med min svenska brytning föresläste och workshopa jag om mitt arbete (här finns min Pecha Kucha filmad från lördagskvällen). Det hela vare en utmattande men givande helg och jag hoppas de vill bjuda in mig igen.

Avslutningsvis vill jag visa er den här bilden från nästan tjugofem år sedan. I mitten av fotot ser ni mig när jag nyfiket följer min farbror i arbetet med att bränna sin vedugn.

2 kommentarer:

  1. And at these times I praise google translate...:)
    I enjoyed your blog very much (found your through Etsy and I was curious who is behind the wonderful pottery work)!

    SvaraRadera
  2. Thank you!
    Google translate is useful, even tough it does make funny translations at times the idea usually comes across in English, Korean or Chinese. I believe it will only get better and I see that quite a few use it.

    SvaraRadera